Lars Winnerbäck - Sommar 2024

Sofiero Slott, Helsingborg.

Typ av biljett Kostnad (biljettens pris)? Antal
ORDINARIE STÅPLATS SEK 755,00 (SEK 695,00)
RULLSTOLSBILJETT SEK 755,00 (SEK 695,00) Biljetter är inte tillgängliga
En ledsagare medföljer gratis på rullstolsbiljetten (Gäller endast på handikappsektionen). Plats avsedd för rullstolar kommer att finnas inom konsertområdet, för de som köpt hcp-biljett. Ledsagarintyg kan komma att kontrolleras.

Mer information om Lars Winnerbäck - Sommar 2024-biljetter

EVENTINFORMATION
Nu är det klart att David Ritschard åker med på sommarens turné och tillsammans med sina musiker inleder kvällen i Helsingborg med en hel egen konsert. Vi är också otroligt glada att kunna presentera Amanda Bergman som också gör ett knippe egna låtar innan Lars Winnerbäck går upp på scen. Det blir med andra ord en helkväll.

2024 blir en "Winnerbäck-sommar" när Lasse ger sig ut på en stor turné till vackra slott, på stora arenor och på fina festivaler i Sverige och Norge.
Neutronstjärnan är namnet på Winnerbäcks senaste album, släppt sensommaren 2023. Ett album skapat tillsammans med Kents Joakim Berg och Martin Sköld.
Albumet har sålt guld och Lars Winnerbäck är nominerad till "Årets Låtcitat" på P3 Guld. Alla låtar på albumet hamnade på Spotifys Topp 50, både P3 och P4 la låtar på rotation och albumet var under veckor det mest lyssnade i Sverige. I över 25 år har Lars Winnerbäck tagit med sig det svenska vemodet upp på scen och satt ord på en hel generations känslor. På fjorton studioalbum har han skapat ett eget, tydligt igenkännbart, språk och myntat det kanske svenskaste ordet vi har: tandläkarväder.

ÅLDERSGRÄNS
13 år.

RULLSTOLSBILJETTER
En ledsagare medföljer gratis på rullstolsbiljetten (Gäller endast på handikappsektionen). Plats avsedd för rullstolar kommer att finnas inom konsertområdet, för de som köpt hcp-biljett. Ledsagarintyg kan komma att kontrolleras.

HÅLLTIDER
18.00 Insläpp
19.00 Start
23.00 Slut
Obs! Tiderna är ca-tider.

INPASSERING OCH SÄKERHET
Publikens säkerhet är vår högsta prioritet sedan länge. Det ska vara tryggt och kul att gå på konsert. Vi har en kontinuerlig dialog om säkerheten med polis och berörda myndigheter.

För närvarande råder förbud för alla typer av väskor och handväskor på sommarens konserter och festivaler. Detta med anledning av polisens beslut. För mer information om väskförbudet och hur det påverkar dig, hänvisar vi till polisens Q&A

Kom i god tid, det sker visiteringar i alla våra entréer.

Det är inte tillåtet att medföra paraplyer, campingstolar/stolar, sittpallar, bord, gåstavar, glasflaskor, burkar, termos, metallbestick, grill, fyrverkerier. Husdjur lämnas hemma. Professionell ljud- eller bildinspelningsutrustning får du inte ta med in på området.

Det finns ingen garderob eller effektförvaring. Arrangören ansvarar inte för effekter som lämnats utanför entrén och de sparas ej efter konserten.

Tack på förhand!

MAT OCH DRYCK  
Mot bakgrund av polisen beslut att förbjuda väskor vid större evenemang är medhavd picknick inte tillåten. Försäljning av mat och dryck (öl, vin, kaffe, läsk) finns på området.  

FOTOGRAFERING   
Professionella systemkameror och ljudupptagning är inte tillåtet. Du kan ta bilder med din pocketkamera eller mobiltelefon om du önskar.  

BILJETTER/BILJETTKASSA  
Biljetterna skickas till din mejl samma dag som de köps.

För att du och ditt sällskap snabbt och smidigt ska kunna skanna era biljetter vid entrén uppmanar vi dig att ha din PDF-version av dina e-Biljetter redo. Du behöver inte printa dina fysiska biljetter utan det räcker med att visa upp din biljett på mobilen.

Observera att det inte räcker med bokningsbekräftelse, du måste ha med dig själva biljetten, som innehåller en streckkod. Om du inte kan hitta biljetterna; ta i god tid kontakt med United Tickets kundservice. Det kommer inte finnas någon biljettkassa på plats.

SERVICEAVGIFT
Priset inkluderar SEK 60,00 i serviceavgift.
Samtliga priser angivna i SEK.

BILJETTGRÄNS
Det finns en begränsning på 10 biljetter per bokning till evenemanget.
För större sällskap, kontakta United Stage. 

ARRANGÖR: www.unitedstage.se